Karakamış Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://karakamisortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Karakamış Mahallesi Kaynarca caddesi No44 Adapazarı/Sakarya
VİZYON : Geleceği okuyan ve geleceği bu günden tasarlayan ileri görüşlü, lider özellikte bireylerin yetiştiği bir okul olmaktır.
MİSYON : Çağdaş bir eğitim ortamında kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz "Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi" Kapsamında "Beyaz Bayrak" almıştır.

Saatler : Ders Giriş : 09:00 Ders Çıkış : 15:10
Isınma : Doğalgaz Kalorifer.
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım sıkıntısı yoktur.Her 5 dakikada şehir içi dolmuş okulumuzun yanından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Karakamış Mahallesi.Kaynarca CaddesiNo:44 Adapazarı/SAKARYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Adapazarı merkeze 2 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Dart Yıldızlar 2021-2022 eğitim öğretim yılı Okul Sporlarında kızlarda 1. Erkeklerde Sakarya 2. si olduk. Ayrıca futbol müsabakalarına katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Değerler eğiitimi (Ayın Değeri)projesi “ANNEMLE, ARKADAŞLARIMLA, ÖĞRETMENİMLE OKUYORUM.” “AKILLI TAHTA İLE ŞİİR SEVGİSİ PROJESİ”